top of page

HET LIVINGSTONES ECOSYSTEEM

cooperanten.png
SVK.png
partners.png

De coöperanten zijn privé-investeerders die LivingStones in staat stellen om gebouwen te verwerven en ze te renoveren. Ze hebben een aandeel in de coöperatieve en hebben elk een stem in de Algemene Vergadering. Op het einde van het jaar kunnen de coöperanten een dividend van maximum 2% op hun investering ontvangen, als het financiële resultaat positief is, maar het verderzetten van de coöperatieve en onze missie, gaan voor op de uitkering van dividen.

Leden van medewerkers

 

Piet Colruyt, De Kajoke Centrale, HEFBOOM, FAIRFIN, De Koning Boudewijnstichting, ENGIE-RE, BAITA, WIJKEN, IRIS

Eens de gebouwen gerenoveerd zijn, worden ze verhuurd door de Sociale Verhuurkantoren om er zeker van te zijn dat de woningen toegewezen worden aan een publiek met een laag inkomen en dat de huren betaalbaar zijn.  

​De SVK’s zorgen voor het dagelijks beheer van de huurders. Zij werken de contracten uit, zorgen voor de staat van de panden, doen kleine onderhoudswerken en garanderen het betalen van de huur.

De SVKs waarmee we samenwerken

 

BAITA, IRIS, WIJKEN

Wij werken met verschillende verenigingen, hetzij voor tijdelijk gebruik, sociale inschakeling door werk of begeleiding van de huurders. Deze partnerschappen worden gemaakt met LivingStones en de SVK’s om ervoor te zorgen dat het rennovatieproject zowel vanuit een sociaal-cultureel als ecologisch oogpunt coherent zou zijn.

Onze partners

 

Woningen 123 Logements

Samenlevingsopbouw

Forum - LD³, SoHoNet

 

200408-Partenaires%20Logos_edited.jpg
bottom of page