top of page
Nous soutenir: Qui sommes-nous

U BENT EIGENAAR VAN EEN GEBOUW

Particulier eigenaar? We zijn geïnteresseerd in het kopen van vervallen gebouwen waarvan je niet weet wat je ermee moet doen of die je wilt gebruiken voor een sociaal project.

 

Er bestaan verschillende manieren om aan ons te verkopen. U kunt ons een prijs voorstellen, wetende dat hij in overeenstemming moet zijn met ons maatschappelijk project, ofwel uw pand onderbrengen in de coöperatieve, waarvoor u in ruil aandelen ontvangt voor de geschatte waarde van het pand.

Publiek eigenaar?  ? We kijken er naar uit om u te ontmoeten en uw voorstel te horen. We engageren ons om een project te creëren dat coherent en nuttig is voor de wijk en dat ook een sociale en ecologische meerwaarde brengt. 

Meer info? contacteer-ons

Nous soutenir: Qui sommes-nous

U WILT COÖPERANT WORDEN

Onze coöperatieve wenst het aantal leden uit de breiden om een zo groot mogelijk aantal personen en organisaties te betrekken bij het maatschappelijk doel dat wij nastreven.


 

Om coöperant bij LivingStones te worden moet men aandelen verwerven. Er bestaan verschillende soorten aandelen. Elke coöperant heeft stemrecht in de Algemene Vergadering, ongeacht het bedrag dat hij geïnvesteerd heeft.  We beloven op het einde van het jaar een dividend – beperkt tot 2% bruto - uit te keren aan de coöperanten.

 

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe coöperanten die menselijk en financieel willen investeren in sociaal vastgoed.

Meer info? contacteer ons

bottom of page